Nestorci uspešno vstopili v novo tekmovalno sezono

MO2015Po koncu poletnih počitnic ter poletnega tekmovalnega premora se je zopet začela tekmovalna sezona. Člani karate kluba Nestor smo se takoj v začetku septembra udeležili močnega mednarodnega turnirja v Čakovcu. V soboto, 5. 9. 2015 je v Čakovcu na Hrvaškem potekal 19. Mednarodni karate turnir »Međimurje open«. Na tekmovanju je nastopilo kar 800 tekmovalk in tekmovalcev iz 9-ih držav, med njimi tudi člani karate kluba Nestor Gal Dvorjak, Tim Dvorjak, Ema Gračner Kovačec in Kiti Smiljan. Zelo dober rezultat sta dosegla Kiti Smiljan, ki je osvojila 3.mesto v kategoriji mladinke +59kg ter Tim Dvorjak, ki je bil tretji v kategoriji kadetov -57kg. Galu in Emi je tokrat zmanjkalo malo potrebne športne sreče za vidnejši rezultat.

KZS_logotipNaslednji vikend, v soboto 12. 9. 2015 pa smo bili zopet aktivni na 2. Pokalni tekmi v Luciji. Tekma, ki je organizirana pod okriljem Karate zveze Slovenije, v izvedbi tehničnega organizatorja DBV Piran, je privabila 318 tekmovalcev iz 42 klubov.  Barve karate kluba Nestor so zastopali Miha Uplaznik, Gal Dvorjak, Tim Dvorjak, Kiti Smiljan, Matej Žgank in Tilen Kajtna. Naši tekmovalci so dosegli odlične rezultate:

  • Kiti Smiljan              1.mesto mladinke +59kg
  • Matej Žgank             1.mesto mladinci -61kg
  • Tilen Kajtna              1.mesto mladinci +76kg
  • Tim Dvorjak             2.mesto kadeti -57kg
  • Gal Dvorjak              3.mesto kadeti -57kg

V tem jesenskem času se bomo udeležili še kar nekaj tekem, ena pomembnejših pa bo Mladinsko svetovno prvenstvo v Indoneziji novembra letos. Udeleženec Mladinskega svetovnega prvenstva in član mladinske reprezentance Slovenije bo tudi naš član Tim Dvorjak.

Comments are closed.