Zaključek tekmovalne sezone 2011/2012

Kot že navada sama po sebi narekuje, smo v karate klubu Nestor ob zaključku tekmovalne sezone 2011/2012 opravili še izpite za višje pasove. Da pa smo tekmovalno sezono dokončno zaključili, ni šlo brez zaključnega piknika

Ob koncu šolskega leta, preden se naši člani  odpravijo na zaslužene počitnice, so vse skupine Nestorjevcev opravljale izpite za višji pas. Tudi letos so člani prikazali, da so celo leto pridno vadili ter osvojili veliko novega znanja. Vsi so uspešno opravili izpit ter s tem pridobili pravico in dolžnost nositi višjo stopnjo pasu. Seveda se tudi letos niso mogli izogniti tradicionalnem krstu ob uspešno opravljenem preizkusu, večina pa je na krst že navajena ter primerno utrjena.

Da pa smo tekmovalno sezono dokončno zaključili, ni šlo brez zaključnega piknika. Tudi tokrat smo se vrnili na priljubljeno lokacijo »piknik plac« v Ločici ob Savinji, kjer smo ob dobri hrani in pijači postavili še piko na i zelo uspešni sezoni. Seveda smo se tudi letos pomerili v športnih igrah ter nadaljevali tradicionalno tekmo med » starimi in mladimi« v malem nogometu. Letos je bil rezultat neodločen, tako da opažamo, da »ta stari« še niso za staro šaro.

Čez poletje se od vas poslavljamo in se zopet oglasimo ob začetku nove tekmovalne sezone in novega šolskega leta. Za res zelo uspešno preteklo sezono v vseh pogledih, čestitke vsem članom karate kluba Nestor!!

Comments are closed.