Zaključni piknik sezone 2010/2011

Kot vsako leto ob koncu tekmovalne sezone in zaključku šole, je tudi letos Nestor organiziral tradicionalni piknik. Letos je bil že peti zapovrstjo in ker smo se že kar nekako udomačili na »piknik placu« Športnega društva Savinja v Ločici ob Savinji, je bil piknik tudi letos tam.

V navadi je že, da nekaj konkretnega vržemo na žar, ob tem se tudi malo športno udejstvujemo, predvsem pa se zabavamo in vse skupaj poteka v sproščenem vzdušju. Letos nas je presenetila nova streha na »piknik placu«, nas pa zato ni presenetila manjša ploha v popoldanskih urah. Dežja ni bilo veliko, sonce je hitro osušilo tla in zopet smo se lahko pomerili v nogometu – »stari VS mladi«. Po dveh sušnih letih smo »ta stari« zopet pokazali »ta mladim« kdo je glavni v mestu.

Kot je vsega lepega enkrat konec, je tudi nad naš »piknik plac« padla noč in počasi smo morali zaključiti. Vsekakor zelo dobro organiziran in dobro obiskan »tradicionalni zaključni piknik« se je poslovil za eno leto. Sedaj pa na zaslužene počitnice.

Se oglasimo zopet na začetku novega šolskega leta!

Vidmo!

Comments are closed.