Polaganje pasov, junij 2011

V sredo, 15. junija je začetniška skupina Karate kluba Nestor opravljala izpit za višjo stopnjo pasu. Med člani začetniške skupine je bilo prisotno kar nekaj treme, saj so že v naprej vedeli, da izpit ni kar tako. Vsi so se zelo potrudili in prikazali vse znanje, ki so ga pridobili v tem letu. Trenerska komisija je bila s prikazanim več kot zadovoljna, ter tako vsem članom podelila višjo stopnjo pasu. Po končanem izpitu pa so vsi morali opraviti še tradicionalni krst.

Četrtek, 16, junij je bil rezerviran za polaganje pasov nadaljevalne in tekmovalne skupine. To so člani Karate kluba Nestor, ki trenirajo že več let in primerno temu morajo tudi pokazati več znanja. Tako nadaljevalna kot tekmovalna skupina je trenerski komisiji dokazala, da so skozi celo leto pridno trenirali in pridobili ogromna novega znanja ter spretnosti. Tudi v teh skupinah trenerska komisija ni dvomila v uspešnost. Pa tudi ti dve skupini nista ušli krstu.

Smo pa v Karate klubu Nestor še posebno ponosni na dva člana tekmovalne skupine, ki sta opravljala izpit za črni pas I. DAN. To sta bila Luka Pernoušek in Jernej Blatnik. Oba sta dokazala, da si zaslužita naziv mojster karateja in si prislužila pravico ter dobila dolžnost nositi črni pas.

Vsem članom Karate kluba Nestor čestitamo za opravljen izpit za višji pas!

Comments are closed.