Polaganje pasov, februar 2011

V četrtek, 3. februarja, je nadaljevalna skupina Karate kluba Nestor opravljala izpite za višjo stopnjo barvnega pasu, v petek, 4. februarja, pa smo v Karate klubu Nestor na prvo preverjanje pridobljenega znanja postavili še začetno skupino.

V četrtek je nadaljevalna skupina Karate kluba Nestor opravljala izpite za višjo stopnjo barvnega pasu. Prisotno je bilo malo treme, ampak so člani, ki so opravljali izpit prikazali, da so se v preteklem obdobju veliko naučili ter pridobili ogromno novega znanja. Člani nadaljevalne skupine, ki so uspešno opravili izpit za višjo stopnjo pasu, so tako pridobili pravico, da nosijo pas druge barve. Po uspešno opravljenem izpitu pa jih je tako, kot je že v navadi, čakal tradicionalni krst.

V petek pa smo v Karate klubu Nestor na prvo preverjanje pridobljenega znanja postavili še začetno skupino. Začetna skupina je pričela s treningi v Septembru 2010 in potrebno je bilo preveriti, ali so se v tem času naučili osnovnih tehnik karateja. Člani začetne skupine, ki so bili prisotni na izpitu so prikazali, da so v preteklem obdobju pridobili veliko novega znanja in se tako odločno podali na dolgo pot, ki se prične z prvim korakom – učenjem osnov karateja. Po uspešno opravljenem izpitu, je tudi njih čakal tradicionalni krst.

V Karate klubu smo ponosni na člane obeh skupin, ki so opravili izpit za višji pas.

Comments are closed.