11 medalj na državnem prvenstvu

V soboto, 4. 12. 2010 je v športni dvorani OŠ Žalec potekalo Državno prvenstvo v karateju za posameznike do 21 let. Pod okriljem Karate zveze Slovenije in v tehnični izvedbi Karate kluba Nestor je na tatamijih nastopilo 428 tekmovalcev iz 53 klubov.

Kot gostitelji državnega prvenstva so nastopili tudi člani karate kluba Nestor. Prav vsi so prikazali izvrstne predstave in v klubu lahko pozdravimo kar 11 nosilcev medalj iz državnega prvenstva. Neja Rom Zupanc, Tilen Kajtna in Nel Lončar so postali državni prvaki v svojih kategorijah! Ema Gračner Kovačec, Jernej Blatnik, Tilen Smiljan in Matic Potočnik so osvojili srebrne medalje. Matej Žgank, Mitja Savinek, Matjaž Metelko in Sebastian Kantužer pa so osvojili 3. mesta v svojih kategorijah. Odličen uspeh tako za tekmovalce kot tudi za karate klub Nestor.

Poleg tekmovalnega uspeha pa je Karate klubu Nestor uspelo ponovno dokazati, da je med najboljšimi organizatorji tekem v Sloveniji. Organizacija in sama izvedba tekme je bila brezhibna, kar so pohvalili prav vsi prisotni, od nastopajočih do sodnikov. Predvsem se mora  karate klub Nestor zahvaliti staršem svojih članov, saj brez njih organizacija ne bi bila mogoča.

Comments are closed.