3. pokalna tekma 2010

KZS_logotipV nedeljo 14. 11. 2010 je Karate zveza Slovenije, s pomočjo tehničnega organizatorja ŠD Gorica, organizirala še zadnjo letošnjo pokalno tekmo. V Športni dvorani OŠ Kanal ob Soči je na borišča stopilo preko 320 tekmovalcev iz 42-ih klubov.

Tekme so se udeležili tudi člani Karate kluba Nestor iz Žalca, ter dosegli lep uspeh. V kategoriji mlajših dečkov -45 kg je Tilen Kajtna prepričljivo premagal vse nasprotnike in osvojil 1. Mesto. Jernej Blatnik je v kategoriji kadetov +70 kg klonil  v finalni borbi in osvojil 2. mesto. V kategoriji starejših dečkov –55 kg je Nel Lončar dosegel 3. mesto. Metelko Matjaž pa je v kategoriji mladincev +76 kg osvojil 2. mesto.

Edina predstavnica nežnejšega spola med tekmovalci karate kluba Nestor, Neja Rom Zupanc je v napeti finalni borbi žal izgubila in osvojila 2. mesto v kategoriji starejših deklic + 50kg.

Vsi tekmovalci karate kluba Nestor so prikazali dobre borbe in odlično pripravljenost.

4. decembra bo Karate klub Nestor v sodelovanju s Karate zvezo Slovenije organiziral državno prvenstvo za mlajše od 21 let. Tekmovanje bo potekalo v športni dvorani OŠ Žalec in ti rezultati Nestorcev so dobra popotnica pred prihajajočim državnim prvenstvom.

Comments are closed.