Nestorjev poletni karate kamp 2010

Tako kot je sedaj že v navadi, je tudi letos Nestor organiziral poletni karate kamp za člane kluba. Lokacija je bila znana že od prej, saj nam Kamp Menina v zgornji Savinjski dolini omogoča vse kar potrebujemo. Letos smo bili zopet presenečeni, saj so upravitelji kampa poskrbeli za razširitev kampa in uredili kamp, tako da je bivanje v njem še prijetnejše.

Zbrali smo se v petek, 20. avgusta in pričeli s popoldanskim treningom. Po treningu je sledilo obvezno kopanje v osvežujočem jezeru, po večerji pa smo zakurili ogenj. V soboto smo opravili dopoldanski in popoldanski trening, vmes pa nismo pozabili na kopanje. Sobotni večer smo preživeli ob ognju in peki hrenovk.

V nedeljo smo že malo čutili utrujenost v nogah zato smo se odpravili na pohod. Po prihodu nazaj so se nekateri še zadnjič odpravili na kopanje, po kosilu pa je sledil odhod domov.

Letošnji kamp je bil zelo uspešen, obenem pa nam je tudi vreme služilo vse tri dni. Zatorej smo ubrali vsak svojo pot z mislijo, da kamp prihodnje leto zagotovo spet bo.

Comments are closed.